Her Anın Tadı
1958’den bu yana değişmeyen lezzet… Kurtuluş Kuruyemiş, Hacı Mehmet Kurtuluş ve oğulları tarafından 1958 yılında Eskişehir’de kurulmuştur. O günden bugüne lezzetinden ödün vermeden tüketicisine ürünlerin en doğalının sunmaya devam etmektedir. Mahsullerin hasat zamanı Kurtuluş ailesi, Türkiye’nin en özel ve doğal lezzetlerini seçmek için yollara düşer. Malatya’dan en özel kayısıları, Kahramanmaraş’tan en doğal yayla aşı cevizlerini, Aydın’dan şifa kaynağı incileri, Datça’dan efsane lezzetli bademleri… Kurtuluş Kuruyemiş ailesinin en doğala en lezzetliye yaptığı bu yolculuk bitmez yıl boyunca. Hammaddenin en iyi en kalitesini seçmek ve tüketicilere sunmaktır Kurtuluş Kuruyemiş’in amacı. Türkiye’nin dört bir yanından toplanan mahsuller, Kurtuluş Kuruyemiş’in Eskişehir’deki fabrikasında geleneksel üretim anlayışından ödün vermeden son teknoloji kullanarak işlenir ve kullanıma hazır hale gelir.İlk günkü tazeliğini ve lezzetini koruyarak geçmişten günümüze tüketicilerin beğenini kazanan Kurtuluş Kuruyemiş, kuşaktan kuşağa geçen tecrübesiyle tüketicilere en doğal ürünleri sunmaya devam etmektedir.
Doğamızda Lezzet Var
İşimiz doğa ile. Ondan alıyoruz ve en taze şekliyle sizlere sunuyoruz. Toprağa zarar verecek uygulamalardan her zaman kaçınıyoruz. Biliyoruz; doğamız ve toprağımız geleceğimiz...
Yarım asırdır sofralarınıza misafir oluyor, hoş sohbetlerinize eşlik ediyoruz. Diyet yaparken, maç izlerken, film izlerken, mideniz kazındığında sağlıklı atıştırmalık olarak hep yanınızdayız. İlk günkü tadımızdan hiçbir şey kaybetmeden hep de yanınızda olacağız.
Her Tane Hep Taze
66 yıllık tecrübe ve doğaya olan saygımız ile tüm ürünlerimizin üretim süreci bizzat kendimiz kontrol ediyoruz. Her zaman her bir tanenin taptaze sizlere ulaşması için çalışıyoruz.